Menü
Kattintson a borítólap képére az olvasáshoz!
boritolap kep

Raymond A. Moody: A fényen túl

Az Élet az élet után című nemzetközi sikerű könyv korszakalkotó megjelenése óta eltelt tíz évben az újabb, kiterjedt kutatás a halálközeli élmények további típusait fedezte fel, és megerősítette az élmények korábbi leírásainak érvényességét. A fényen túl című munka ezeket a meglepő kutatási eredményeket vizsgálja tovább, és minden eddiginél alaposabban kutatja az élet és halál közötti hihetetlen határszakaszt.

1976 óta dr. Moody több mint ezer újabb kórtörténeti leírást gyűjtött össze olyan személyekről, akik visszatértek a klinikai halál állapotából. A fényen túl című művében dr. Moody beszámol újabb kutatási eredményeiről és első ízben teszi azokat a nagy nyilvánosság számára hozzáférhetővé. Az előző könyvében foglaltak nyomdokain dr. Moody megvizsgálja az orvostudomány, a pszichiátria és a szociológia területén szerzett új, meglepő felfedezéseit, az eddigieknél közelebb hozva bennünket az emberiség legnagyobb rejtélyének tisztázásához: vajon mi történik velünk halálunk után? A könyv meglepő, újabban megerősített jelenségekről is beszámol, mint pl. a szeretteinkkel való találkozás élménye az élet utáni időszakban, a legkülönbözőbb ismeretek hirtelen megszerzésének képessége, gyermekek csodálatos halálközeli élményei stb. De nemcsak az újabb esetek magyarázatával szolgál. A fényen túl bizonyítja, milyen mély befolyást gyakoroltak a halálközeli jelenségek arra a nyolcmillió emberre – minden huszadikra –, akik ilyen élményeikről beszámoltak. Ezek az emberek nemcsak saját maguk számára állítottak föl új értékrendet, újragondolván hit- és eszmevilágukat, hanem nagyban hozzájárultak az orvosok és szakemberek meggyőződéséhez annak érdekében, hogy azok a halálközeli élmények tanulmányozását indokolt tudományos kutatásként kezeljék. Dr. Moody választ és lelki békét kínál e könyv oldalain mindazoknak, akik a halálról tűnődnek és annak a sok-sok embernek is, akik átkeltek az élet és halál közötti hídon, de visszatértek, hogy elmondják, mi vár ránk.

Miként az Élet az élet után, úgy A fényen túl is irányjelző lehet a halál utáni élet kutatásában és egyszer s mindenkorra meg akarja változtatni az élet, a halál és az azontúli világ megközelítési módját.


A könyv meta információi
| ISBN: 963 360 486 9 | Megjelenés éve: 1989 | Oldalszám: 180, [1] | Méret: 20x11 cm | Kötés: puha | Kiadó: SZIT | Nyelv: magyar | Fájl méret: 5 MB |